Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller hanteringen av personuppgifter enligt EUs dataförordning GDPR som träder i kraft 25 maj 2018.

​Om du är, har varit eller samarbetat med Ljunggren Media, så har jag fått dina kontaktuppgifter. När du kontaktar Ljunggren Media godkänner du att jag använder dessa för att kommunicera med dig via e-post, telefon eller andra kommunikationsmedel för att följa upp dina frågor eller annat ärende såsom ett avtalat uppdrag.

Personuppgifterna lagras endast i syfte att fullgöra det vi kommit överens om som till exempel en intervju, grafisk produktion eller svara på frågor gällande ett uppdrag eller en offert.

Endast Ljunggren Media har tillgång till dessa uppgifter och de lämnas inte ut till tredje part.

Ljunggren Media sparar även faktureringsinformation som du själv/ditt företag lämnat till Ljunggren Media (organisationsnummer, referensperson, fakturaadress). Lagringstiden sker i regel enligt bokföringslagen.

Du kan närsomhelst begära att jag tar bort dina kontaktuppgifter eller få veta vilka personuppgifter Ljunggren Media har om just dig. Din integritet är viktig och jag gör mitt bästa för att se till att dina uppgifter är skyddade och raderar dem på ett säkert sätt när de inte längre behövs.

Kontakta mig på hej@ljunggrenmedia.se om du har frågor kring denna information

/Mia Ljunggren, Ljunggren Media

Den här dataskyddspolicyn är ett levande dokument och innehållet kan komma att justeras. Den senaste versionen finns alltid här på webbplatsen. Dataskyddspolicyn uppdaterades senast 2018-05-24