Ny grafisk profil till till Cajalma AB

Grafisk profil för Cajalma

Kund Cajalma AB
Uppdrag Grafisk profil, logotype, webbsida, mallar och visitkort

Cajalma AB skapar klarhet, riktning och resultat i komplexa processer och arbetet sker alltid i nära samverkan med kunden. En stor del av Cajalmas framgång är kombinationen av kompetens, erfarenhet, kreativitet och inte minst personlighet. Ljunggren Media fick det roliga uppdraget att skapa en ny grafisk profil och logotype, webbsida, mallar samt en mängd olika arbetsmaterial och illustrationer till olika situationer såsom workshops, föreläsningar, rapporter och upphandlingar.

Logotype och färgschema

Logotype och färgschemat, ja hela den grafisk profilen är baserat på att fungera på alla olika plattformar och för olika ändamål. Till exempel är typsnitten i mallar är valda för att se lika bra ut på Word i PC som Word på Mac. Färgerna ska fungera lika bra i en Powerpoint presentation som på en workshop med pappersdokument.

Utveckling av koncept och projekt i samarbete med kunden

Projektet började med uppdraget att göra logotype och ny grafisk profil för mallar såsom rapporter, anbudsförfarande, fakturor, tabeller och diagram samt visitkort. Vårt samarbete och och kreativa möten kring koncept och budskap utvecklade sig sedan till att omfatta en ny webbplats med pedagogiska illustrationer som visar hur Cajalma arbetar. Och det är inte slut ännu, vi har fler idéer i bakfickan som väntar på att ta form …

Julkort till Cajalmas kunder

När julen närmade sig fick Cajalmas kunder en personlig och handskriven julhälsning med en speciellt framtagen illustration.