När tid och möjlighet finns läser jag manus och hjälper till att ta fram affisch, program och annan kommunikation kring olika teaterföreställningar. Teater ligger mig varmt om hjärtat och jag tycker att resan från manus till färdig föreställning är en fantastisk kreativ och intressant skapandeprocess. Kanske kan min vurm för teater bero på erfarenheten av att ha jobbat med kostym och scenografi för scenframställning. Det var för länge sedan men jag fortsätter ändå att fascineras och fokuserar numera på den visuella kommunikationen.

 

Nyhetsbrev

Guldfiskar

Ann-Sofie Kyhlin och Beatrice Järås satte upp en föreställningen Guldfiskar – en pjäs om samvete, skuld och försoning som turnerar landet runt. Regi My Holmsten och manus av Bengt Järnblad. Ljunggren Media läste manus och tog fram affisch och programblad till föreställningen. Samt material till sociala medier.

Jag är en grön bänk i Paris

”Jag är grön bänk i Paris” är en föreställning av My Holmsten och Ann Sofie Kylin, baserad på texter av Kerstin Thorwall. Ljunggren Media läste manus och fick fria händer att skapa en teateraffisch och program. Pjäsen har turnerat runt om i landet hela året och spelades senast på Klara Soppteater, Stockholms Stadsteater samt Göteborgs Stadsteater.

In the garden

Affisch och programblad till föreställningen In the garden. Manus av Gunilla Linn Persson, regi och skådespeleri av My Holmsten.  Föreställningen spelas bland annat på Klara soppteater och på teatrar runt om i landet. Det är en fantastisk pjäs om ett kvinnoöde som innehåller kärlek, skilsmässor, barn och missbrukande män. Musik av bland andra Ricky Lee Jones och Ray Charles.